Wednesday, May 16, 2012

Lantefanteren- Lollygagging

De dingen die ik op mijn lijstje had staan zijn wel gebeurt, merendeels. Maar toch heb ik het gevoel dat ik weinig uitgevoerd heb vandaag. Het uitviegelieren van dit blog gebeuren neemt nog heel wat tijd, vooral omdat ik voornamenlijk naar de verschillende opties tuur, ze uitprobeer, maar niet vind wat ik zoek en eerlijk gezegd ook niet weet wat wat betekent!. Geeft niet, komt wel. (maar niet vanzelf)

I did check off most items on my to-do list, but I still feel like I didn't do much today. Figuring out the blog stuff takes quite a bit of time still, mainly because I just stare at the options, try them out, but never find what I want, or frankly, I don't know what it means! No matter, it will work out. (but not by itself)

Dit brood heb ik vandaag gebakken, dat wil zeggen, mijn machien heeft het gedaan
I baked this bread today, actually, my machine baked it for me
And tijdens mijn ommetje door de tuin heb ik ook nog wat fotoos gemaakt. V is de echte fotografe in ons gezin, en ik doe maar wat met haar oude camera. We wonen op een hele are (denk ik, en het woord alleen al brengt herinneringen boven aan omreken sommetjes waar ik een gruwelijke hekel aan had : hoeveel are in een hectare? )

And during my walk in the yard I took some pictures. V is the real photographer in our family, and i am just playing around with her old camera. We live on an entire acre (the word reminds me of those dreaded math equations about acres and larger parcels and how many in this many square feet? ) 
digitalis
de lavendel bloeit!
the lavender is blooming!
varen/fern

blue star

herb garden with hidden steel sculpture by E
kruiden tuin met een verborgen kunststuk gemaakt door E
another view of the herb garden
een andere hoek van de kruidentuin

Lucy

My sleek panther, Ginny

5 comments:

 1. Je achtergrond is bijzonder mooi Margje! Laat me weten of je hulp nodig hebt met al die Blogger instellingen... ;-)

  ReplyDelete
 2. Ik kan de titles van je posts niet zien terwijl ik ze wel in de zijkant kan zien. Het is maar dat je het weet! ;-)

  ReplyDelete
 3. Marjan, ik heb zeer zeker hulp nodig, ik snap er niks van. Bijvoorbeeld de titels van de posts, hoe die daar verzeild raken snap ik niet, ik heb geprobeerd dat te veranderen....Ik heb de tutorial bekeken, maar dat hielp niet echt, dat had ik zelf ook al gevonden allemaal. Ik had eigenlijk een quilt van mezelf als achtergrond willen doen maar het file was te groot, zei de downloader. Jammer.

  ReplyDelete
 4. en, bijvoorbeeld, ik zou graag andere dingen in de kantlijn hebben zoals jij, de blogs die ik volg etc, met fotootjes erbij zoals jij, en direkte links (niet zoals bij sommigen dat je dan van de pagina afgaat). De fotoos is ook een verhaal op zich. De drag-and-drop werkt daarbij niet, althans...en dan eindigen de fotoos toch weer anders dan ik ze dacht te hebben geplaatst. verwarrend!

  ReplyDelete
 5. Ik denk dat het het makkelijkste is wanneer we bellen. Dan kan ik alles van mijn kant bekijken en je helpen. Laat me weten wanneer je tijd hebt. En niet vergeten, ik heb er ook een tijdje over gedaan (zonder hulp) om het allemaal uit te vogelen! ;-) We'll get there!

  ReplyDelete